Over mij

De Bewuste Weg

 

Praktijk voor Gespreks- en Hypnotherapie

"The Most Important Thing in Life to Learn is How to Give Love and How to Let Love Come In."


Morrie Schwarz

Mijn naam is Katleen Van der Veken, psychotherapeute en hypnotherapeute.


Het leven draait voor mij rond persoonlijke groei, je zelfbewustzijn ontwikkelen, jezelf leren kennen en veranderen wat niet werkt, verwerken wat je afremt en belemmerende overtuigingen overboord gooien.


Eén overtuiging die me al heel veel gebracht heeft, is dat de menselijke geest en hart heel flexibel zijn. Ik geloof dat we ieder moment kunnen kiezen om een ander pad in te slaan, om de dingen aan onszelf te veranderen die ons niet meer dienen. Ik kies ervoor om iedere moeilijkheid te zien als een uitdaging, ieder probleem als een leerkans.


Daarnaast heb ik altijd een enorme drive gevoeld om op zoek te gaan naar wie ik ben. Die zoektocht begon vanuit mijn persoonlijke ervaringen en thema’s en heeft me via een reeks therapieën en workshops bij de vierjarige opleiding hypnotherapie (Academie Hypnos) gebracht. Gaandeweg merkte ik dat ik niet alleen goed was in het begeleiden van mensen, maar dat het me ook veel voldoening gaf.


Mijn honger naar verdere groei zowel op persoonlijk gebied als als therapeut, heeft ertoe geleid dat ik de vierjarige opleiding tot I.V. Therapeut (Educatieve Academie) ben gaan volgen, die ik in 2018 heb afgerond.


Mijn uitgangspunt is dat iedereen alle antwoorden en oplossingen in zich heeft en ik wil graag de gids zijn, die anderen de weg naar die oplossingen helpt vinden. Mijn doelstelling is om anderen te begeleiden op hun pad en hen te helpen in de zoektocht naar hun innerlijke kracht.


Katleen

Katleen Van der Veken - Psychotherapeute


Deurne, Antwerpen (omgeving sportpaleis)

Makkelijk bereikbaar met auto of openbaar vervoer (tram 5)


Gsm: 0473/63.28.83

Mail: info@debewusteweg.be